Boomkwekerij Van Hauwaert te Sint-Andries (Brugge, West-Vlaanderen)

Bijna 150 jaar is Boomkwekerij Van Hauwaert in Brugge the place to be voor groene vingers.

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons familiebedrijf hun hart ophalen tussen een vast assortiment aan laanbomen, coniferen, sierheesters en fruitbomen, van klein naar groot. Van Hauwaert in Brugge, West-Vlaanderen, is ook dé specialist in rozenkweek, haagplanten, bosplanten, bloembollen en vaste planten. Bent u op zoek naar een zeldzame boom? De kans is groot dat Boomkwekerij Van Hauwaert die voor u kan leveren. Ook voor tuingereedschap, groendaken en grasmatten bent u bij ons aan het juiste adres!

Vers fruit in eigen tuin

Fruitbomen en fruistruiketn maken ook deel uit van ons assortiment, van laagstam over halfstam tot hoogstam. Wij geven u graag interessante tips voor het aanplanten en onderhouden van uw fruittuin. U kan onze fruitbomen en fruitstruiken makkelijk terugvinden naargelang de vruchten (appel, peer, pruim, ...) en de hoogte.

Groene decoratie

Een makkelijke plant of boom waar u jarenlang plezier van heeft? Dan zijn sierheesters en sierbomen de juiste keuze, bij uitstek geplant in voor- of najaar voor de minste schade bij verplanting. Sierheesters en sierbomen houden er immers niet van geplant te worden bij vriesweer.

150 jaar kwaliteit in bomen en planten

Is het moeilijk kiezen of hebt u deskundig advies nodig, Boomkwekerij Van Hauwaert biedt u met plezier raad bij de keuze van uw bomen of planten om het allerbeste uit uw tuin te halen. Hebt u tussen al ons groen de bomen of planten gevonden die u zocht, maar kan u deze niet zelf vervoeren? Geen enkel probleem, wij leveren ook aan huis.

Naast de traditionele bomen en planten, verkoopt Boomkwekerij en Tuincentrum Van Hauwaert ook een waaier aan bijproducten om uw tuinonderhoud naar een hoger niveau te brengen. Bloembollen en meststoffen, ecologische insectenbestrijders en sproeistoffen, maar ook tuingrond en potgronden, we hebben het allemaal voor u.

Meer dan 150 jaar ten dienste staan van klanten voor bomen en planten, dat is het bewijs van ons succes en de kroon op onze kwaliteit.

Contacteer ons vandaag nog of bezoek onze boomkwekerij te Sint-Andries in Brugge, West-Vlaanderen.

Contactgegevens

Van Hauwaert

Uw boomkwekerij in Brugge voor sierbomen, fruitbomen & meer