Een frisgroen gazon in enkele uren

Je hebt gras... en je hebt de graszoden en grasrollen van Tuincentrum en Boomkwekerij Van Hauwaert in Brugge, West-Vlaanderen. Topkwaliteit gegarandeerd! Professionals en particulieren komen al 150 jaar lang bij ons familiebedrijf in Brugge, West-Vlaanderen, aankloppen voor advies op maat en kwaliteit in bomen, planten en gras. Met onze graszoden en grasrollen bent u verzekerd van een mooi en frisgroen gazon in recordtempo, vervaardigd uit de beste zaadselecties. Ook voor groendaken kunt u bij ons terecht!

Voordelen voor de tuinaanlegger

U wilt een prachtig groen en vers gemaaid gazon, maar vermijdt liever de nadelen van gras zaaien zoals onkruid, veel geduld, vogels die zaden oppikken, ...? Kies dan voor de talrijke voordelen van graszoden!

Van Hauwaert beschikt over de echte graszoden op rollen voor een snelle begroening en dit het hele jaar door. Onze grasmatten zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk, onkruidvrij en goed beworteld met een dicht grasbestand. Ze hebben een leeftijd van minimaal 14 maanden oud en zijn snel bespeelbaar.

Onze graszoden kunnen op een grote oppervlakte gelegd worden, maar ook een gazon leggen op enkele m² is perfect mogelijk. Van maart tot eind november leveren wij wekelijks grasmatten in grote en kleine hoeveelheden. Eén rol is 1m². Onze grasrollen worden steeds met de grootste zorg getransporteerd.

Naast grasrollen en graszoden, kunnen wij u ook helpen aan een assortiment gekleurde graszaden. Uiteraard kan de handige tuinier ook steeds bij ons terecht voor planten, bomen en alle nodige meststoffen en materiaal om uw tuin volledig af te werken en te onderhouden.

Groenadvies

Aarzel niet ons groenadvies te vragen om uw droomtuin te verwezenlijken. Overtuig uzelf, het gras is niet groener aan de andere kant als u bij Van Hauwaert in Brugge, West-Vlaanderen, bent langsgeweest! Laat er dus geen gras over groeien en vraag vandaag nog naar onze prijzen van graszoden of grasrollen!

Contacteer ons

Van Hauwaert

De specialist in grasmatten & graszoden in Brugge, West-Vlaanderen