Overslaan en naar de inhoud gaan
Uw groenleverancier sinds 1860

Over ons

Kwaliteit en familiaal advies

Wij zijn een tuincentrum en boomkwekerij in West-Vlaanderen met een meer dan 160 jarige geschiedenis. Louis Van Hauwaert, de oprichter van de boomkwekerij startte in 1860. Hij werd opgevolgd door zijn zoon Leon. Zo ging de boomkwekerij verder van vader op zoon. In 1996 stapte Ingrid, de vrouw van Leo Van Hauwaert, mee in het groenverhaal en vormde de boomkwekerij om tot het prachtige tuincentrum dat het vandaag de dag is. 
Van Hauwaert tuincentrum kenmerkt zich vooral door zijn familiale sfeer en professionele advies. Door de jarenlange ervaring krijgt u bij ons correct en uitgebreid advies want een tuin aanplanten en/of onderhouden is niet altijd even simpel. Ondertussen staat de 6de generatie Van Hauwaert mee aan het roer. Katrien & Thomas willen in de toekomst dezelfde kennis, advies en familiale sfeer behouden maar een vleugje modernisering toevoegen. 

Al uw groen

U kan bij ons terecht voor al het groen in uw tuin. Gaande van sierheesters, siergrassen, vaste planten, klimplanten, kruiden, bloembollen, haagplanten, bosplantsoen, bomen en meerstammige struiken tot grasrollen en graszaden. We werken hiervoor samen met de beste kwekers en leveranciers uit de streek. Voor onze mediterrane planten doen we beroep op verschillende kwekerijen uit Italië. 
Daarnaast bieden we alles aan om uw aanplant goed te laten verlopen en uw planten goed te onderhouden zodat uw tuin er tip top blijft uitzien. Zo bieden we u een uitgebreid assortiment aan mest- en sproeistoffen (DCM, BSI, OSMO en Edialux), steunpalen, boom beschermingsmateriaal, beregeningsmateriaal, grondverbeteraar en potgrond, bindingsmateriaal, afdekmateriaal (lava en schors) en tuingereedschap.